AK Parti Elazığ'dan Ramazan Bereketi: Vatandaşlarla Aynı Sofrada Buluşuyorlar

YAŞAM Yayınlanma : 01 Mart 2026 14:28 Düzenleme : 01 Mart 2026 14:28
AK Parti Elazığ'dan Ramazan Bereketi: Vatandaşlarla Aynı Sofrada Buluşuyorlar
AK Parti Elazığ teşkilatı, Ramazan boyunca vatandaşlarla iftar ve sahur sofralarında buluşarak dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendiriyor. İl Başkanı Selmanoğlu, bu ziyaretlerin Türkiye'nin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu belirt
AK Parti Elazığ'dan Ramazan Bereketi: Vatandaşlarla Aynı Sofrada Buluşuyorlar

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmak ve birlik beraberlik ruhunu güçlendirmek amacıyla il genelinde çeşitli ziyaret ve iftar programları düzenliyor.

GÖNÜL SOFRALARI KURULUYOR

İl Başkanı Sencer Selmanoğlu önderliğinde yürütülen çalışmalarda, teşkilatın her kademesinden temsilciler, Elazığ'ın farklı bölgelerindeki vatandaşların evlerine konuk olarak dayanışma örneği sergiliyor. Ramazan'ın ilk gününden itibaren süren bu ziyaretler, Ramazan'ın 10. gününde gerçekleştirilen eş zamanlı iftar programlarıyla taçlandı. Şehir genelinde düzenlenen iftarlara AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Sencer Selmanoğlu ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Bu programlar kapsamında yaklaşık 400 haneye ulaşan teşkilat mensupları, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşarak Ramazan'ın paylaşma ve kardeşlik ruhunu yaşattı. Ramazan ayı boyunca yaklaşık bin haneyi ziyaret eden AK Parti teşkilatının, bu ziyaretlere devam edeceği bildirildi.

MİLLET YÜRÜYÜŞÜ VE GÖNÜL BAĞLARI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu siyaset anlayışı, yerelden genele uzanan güçlü bir millet yürüyüşüdür. Biz Elazığ’da attığımız her adımı, Türkiye’nin büyük hedeflerinin bir parçası olarak görüyoruz. Bir mahallede kurulan gönül sofrası, aslında ülkemizin yarınlarına kurulan güçlü bir bağdır. Yerelde milletimizin duasını alan bir siyaset, genelde de Türkiye’yi büyüten iradeyi ayakta tutar. Ramazan ayı boyunca sahada olmamızın nedeni de budur. Bu anlayışla Ramazan ayı sonuna kadar hemşerilerimizle bir arada olmaya, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.