20 yaşındaki genç evde asılı bulundu, babanın feryadı yürekleri parçaladı

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Temmuz 2026 01:10 Düzenleme : 22 Temmuz 2026 01:10
20 yaşındaki genç evde asılı bulundu, babanın feryadı yürekleri parçaladı
Sakarya'da 20 yaşındaki genç S.S., evinde kendini asarak hayatına son verdi. Babanın feryadı olayın acısını derinleştirdi ve çevredekileri sarstı.
20 yaşındaki genç evde asılı bulundu, babanın feryadı yürekleri parçaladı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, 20 yaşındaki S.S. isimli gencin evde kendini asmış halde bulunması, ailesi ve komşuları derin bir üzüntüye boğdu.

20 yaşındaki genç evde asılı bulundu, babanın feryadı yürekleri parçaladı 1

BABANIN YIKICI FERYADI

Olay, Adapazarı ilçesi Yenigün Mahallesi 15 Temmuz Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Genç, doğalgaz borusuna iple asılmış olarak komşuları tarafından bulundu. Durum hemen 112 Acil Yardım Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine gelen baba, oğlu S.S.’yi bu acı manzarayla karşılaşınca yıkıldı ve cenaze aracının kapısına dayanarak “Yavrum nereye gidiyorsun, kalksana” şeklinde feryat etti.

20 yaşındaki genç evde asılı bulundu, babanın feryadı yürekleri parçaladı 2

OLAY YERİNDE GEREKEN İNCELEMELER YAPILDI

Sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Ekipler ve Cumhuriyet Savcısı, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra S.S.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Genç adamın cansız bedeni evinden çıkarıldıktan sonra cenaze aracına konuldu. Bu acı olay, çevredeki herkesin yüreğini dağladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.