AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı'ndan boykotlu ürün reklamına sert tepki

SİYASET Yayınlanma : 04 Ekim 2025 20:21 Düzenleme : 04 Ekim 2025 20:21
AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı'ndan boykotlu ürün reklamına sert tepki
AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Göktekin, belediyenin boykot listesindeki bir ürünün reklamını yapmasına tepki göstererek, bu durumun milletin vicdanında derin bir yara açtığını belirtti.

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Göktekin, belediye tarafından boykot listesinde yer alan bir ürünün reklamının yapılmasına sert tepki gösterdi.

MİLLETİN VİCDANINA YARA

Göktekin, yaptığı açıklamada, belediyelerin milletin sesi ve vicdanı olma sorumluluğu taşıdığını vurgulayarak, "Toplumsal duyarlılığın ve inancın en yüksek olduğu bir dönemde, boykot listesinde yer alan bir ürünün reklamının yapılması, milletimizin kalbinde derin bir yara açmıştır. Böyle bir tutum, halkımızın ortak hassasiyetlerine gölge düşürmüş, vicdanlarda telafisi güç bir iz bırakmıştır," ifadelerini kullandı.

BELEDİYELERİN DEĞERLERE SAHİP ÇIKMASI GEREKİR

Belediyelerin yalnızca hizmet üretmekle kalmayıp, milletin değerlerini korumakla da yükümlü olduğunu belirten Göktekin, şunları kaydetti: "Filistin halkının çığlığı dünyanın dört bir yanında yankılanırken, boykot edilen bir markaya zemin hazırlanması asla kabul edilemez. Belediyelerimizin tavrı, milletimizin iradesiyle aynı çizgide olmalı; zalimin karşısında, mazlumun yanında dimdik durmalıdır. Adalet ve merhamet, bu toprakların en büyük mirasıdır; yönetenlerin önceliği de her daim bu mirası yaşatmak olmalıdır." Göktekin, bu tür bir eylemin halkın ortak hassasiyetlerine zarar verdiğini ve vicdanlarda iz bıraktığını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.