Antalya'nın Alanya ilçesinde gece saatlerinde bir müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürüldü.
YANGIN ANİDEN BAŞLADI
Yangın, Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi'nde U.S.'ye ait müstakil bir evde bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar, evden yükselen dumanları fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Bu ihbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
YARALANAN YOK, HASAR VAR
İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın sonucunda yaralanan ya da dumandan etkilenen kimse olmadı, ancak evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili yapılan ilk değerlendirmelerde alevlerin sobadan çıkmış olabileceği düşünülüyor. Kesin sebebin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.









