Alperen Şengün, Chicago Bulls karşısında etkileyici triple-double performansı sergiledi

SPOR Yayınlanma : 25 Mart 2026 08:08 Düzenleme : 25 Mart 2026 08:08
Alperen Şengün, Chicago Bulls karşısında etkileyici triple-double performansı sergiledi
Houston Rockets, Chicago Bulls'a kaybederken Alperen Şengün triple-double yaptı. Adem Bona ise 76ers ile Thunder karşısında mücadele etti.

NBA'de Houston Rockets, deplasmanda Chicago Bulls ile karşılaştı ve maçı 132-124 kaybetti. Bu karşılaşmada milli basketbolcu Alperen Şengün, 33 sayı, 13 ribaund ve 10 asistle triple-double yaptı.

CHICAGO BULLS, GALİBİYETİ KAPTI

Houston Rockets, bu sezon 28. mağlubiyetini alırken, Chicago Bulls 29. galibiyetini elde etti. Bulls'ta Collin Sexton 25, Matas Buzelis ise 23 sayıyla oynadı. Rockets'ta Kevin Durant 40, Amen Thompson ise 23 sayı üretti.

ADAM BONA'NIN MÜCADELESİ

Diğer bir karşılaşmada, Batı Konferansı lideri Oklahoma City Thunder, milli basketbolcu Adem Bona'nın formasını giydiği Philadelphia 76ers'ı 123-103 mağlup etti. 76ers'ta VJ Edgecombe 35, Trendon Watford ise 15 sayı kaydetti. Adem Bona, karşılaşmayı 3 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 1 top çalma ve 2 blokla tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.