Ankara'da yıkım sırasında şok çökme: Maddi hasar büyüdü

ASAYİŞ Yayınlanma : 13 Kasım 2025 20:14 Düzenleme : 13 Kasım 2025 20:14
Ankara'da yıkım sırasında şok çökme: Maddi hasar büyüdü
Ankara'da bir yıkım çalışması sırasında meydana gelen çökme olayı, maddi hasara yol açtı ancak can kaybı yaşanmadı.
Ankara'da yıkım sırasında şok çökme: Maddi hasar büyüdü

Ankara'da kontrollü yıkım çalışması esnasında 5 katlı bir bina çökme tehlikesi yaşadı. Çankaya ilçesi Tunus Caddesi'nde bulunan atıl durumdaki bina, yıkım çalışmalarının sürdüğü sırada aniden çökmeye başladı.

ÇÖKME SIRASINDA ZARAR GÖREN ARAÇLAR VAR

Bina çökmesiyle birlikte etrafa saçılan moloz parçaları, çevredeki iş yerlerine ve araçlara zarar verdi. Olay anında bölge toz bulutu ile kaplanırken, AFAD ve itfaiye ekipleri enkazda arama kurtarma çalışmaları başlattı. Neyse ki olayda can kaybı ya da yaralanma olmadığı bildirildi.

İHMAL İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Esnaf Yunus Buyur, yıkım çalışmalarının dengesiz bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.