Antalya'da bayram tatili kabusa döndü: Vatandaş kargaların hedefi oldu!

ASAYİŞ Yayınlanma : 31 Mayıs 2026 15:24 Düzenleme : 31 Mayıs 2026 15:24
Antalya'da bayram tatili kabusa döndü: Vatandaş kargaların hedefi oldu!
Antalya'da bayram tatili için bulunan bir vatandaş, oteline dönerken iki karganın hedefi oldu. Vatandaşın yaşadığı şaşkınlık ve çaresizlik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
Antalya'da bayram tatili kabusa döndü: Vatandaş kargaların hedefi oldu!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde, bayram tatili için şehre gelen bir vatandaş, oteline dönerken hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı. İki karganın hedefi haline gelen talihsiz şahıs, neye uğradığını şaşırdı.

Antalya\

BEKLENMEDİK SALDIRI ANI KAMERADA

Olay, tatilci vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, üzerine doğru dalış yapan kargalardan korunmaya çalışan vatandaşın yaşadığı panik açıkça görülüyor. Her yolunu deneyerek kargalardan kaçmaya çalışan vatandaşın çabaları ise sonuçsuz kaldı. O anları kayda alan bir kişi ise, "Onlar dövecek seni kafaya koymuşlar," diyerek durumu esprili bir dille yorumladı.

Antalya\

ÇARESİZLİK VE ŞAŞKINLIK

Kargaların dur durak bilmeyen saldırıları karşısında ne yapacağını bilemeyen vatandaş, "Saldırıyorlar durmadan, otele kadar nasıl gideceğim," diyerek yaşadığı çaresizliği dile getirdi. Bayram tatilinin beklenmedik bir kâbusa dönüştüğü bu ilginç olay, hem şaşkınlık yarattı hem de tatilcilerin başına gelebilecek sıra dışı durumları gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.