Bayramın son gününde doğa ile buluşma: Bingöl'de piknik alanları doldu taştı

ÇEVRE Yayınlanma : 31 Mayıs 2026 20:19 Düzenleme : 31 Mayıs 2026 20:19
Bayramın son gününde doğa ile buluşma: Bingöl'de piknik alanları doldu taştı
Bingöl'de Kurban Bayramı tatilinin son gününde vatandaşlar, doğayla iç içe olmak için piknik alanlarına akın etti. Özellikle su kenarlarındaki mesire alanlarında yoğunluk yaşandı.
Bayramın son gününde doğa ile buluşma: Bingöl'de piknik alanları doldu taştı

Kurban Bayramı tatilinin son gününde, Bingöl'deki vatandaşlar kendilerini doğanın kucağına attı. Aileleriyle birlikte bayramın son anlarını huzur içinde geçirmek isteyenler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte mesire alanlarına akın etti. Özellikle baraj ve su kenarlarındaki doğal güzellikler, bu yoğun ilgiyi üzerine çekti.

Bayramın son gününde doğa ile buluşma: Bingöl\

DOĞANIN RENKLERİYLE BAYRAM SONU

Kent merkezine yakın mesire alanları adeta dolup taşarken, su kenarlarındaki gözde noktalar kısa sürede doldu. Piknik yapmak ve bayramın son gününü en güzel şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlar, yeşilin binbir tonu arasında keyifli vakit geçirdi. Trafikte zaman zaman uzun araç kuyrukları oluşsa da, bu durum vatandaşların doğaya olan ilgisini gölgeleyemedi.

Bayramın son gününde doğa ile buluşma: Bingöl\

SICAK HAVADA SERİNLİK ARAYIŞI

Bingöl'ün eşsiz doğal güzellikleri eşliğinde bayram tatilini sonlandıran halk, sıcak havanın da etkisiyle serin sulara ve gölgelik alanlara yöneldi. Gün boyunca süren bu hareketlilik, akşam saatlerine kadar devam ederek, bayramın son gününe unutulmaz anılarla veda edilmesini sağladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.