Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, adeta bir kabusa yol açtı. Yumuşayan zeminine daha fazla direnemeyen bir mezarlık ağacı, kökünden sökülerek devrildi.

MEZARLIKTA YIKIM YARATTILAR
Konuksever Mahallesi 802 Sokak'ta yaşanan olayda, devrilen devasa ağaç, tesadüfen sokakta park halinde duran bir otomobilin üzerine düştü. Ağacın ağırlığı altında ezilen araç, kullanılamaz hale gelirken, can kaybı yaşanmaması en büyük teselli oldu.

EKİPLER SEFERBER OLDU
İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden ekipler, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Devrilen ağacın kaldırılması ve yolun trafiğe açılması için kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Bu olayın, şiddetli hava koşullarının beklenmedik sonuçlar doğurabileceğinin acı bir göstergesi olduğu belirtiliyor.








