Antalya'da yürek burkan yangın: 5'i çocuk 6 can yitirildi, anne karnındaki bebek de kurtarılamadı

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Mart 2026 09:03 Düzenleme : 20 Mart 2026 09:03
Antalya'da yürek burkan yangın: 5'i çocuk 6 can yitirildi, anne karnındaki bebek de kurtarılamadı
Antalya Kepez'de çıkan yangında 5'i çocuk, 6 kişi hayatını kaybetti. 7 aylık hamile olduğu öğrenilen annenin de kurtarılamadığı olayda 3 kişi yaralandı.
Antalya'da yürek burkan yangın: 5'i çocuk 6 can yitirildi, anne karnındaki bebek de kurtarılamadı

Antalya'nın Kepez ilçesinde sabaha karşı meydana gelen korkunç bir yangın, 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Hayatını kaybedenlerden beşi çocuktu ve evin içinde mahsur kaldılar.

GECE YARISI ALEVLER HER YERİ SARDI

Yangın, Gaziler Kırsal Mahallesi'nde saat 02.00 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle prefabrik bir yapıda başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, evin içindekilerin kaçmasına fırsat vermedi. Yangın söndürme ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

ACILAR BÜYÜK: 6 YAŞAM SÖNDÜ

Yangında Mahmut Ahmet (4), Mune Ahmet (9), Fatma Ahmet (8), Hayat Ahmet (7), İman Ahmet (5) ve anne Leyla Ahmet (25) hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri tarafından dumandan etkilenen 3 kişi ise yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan ikisi Antalya Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın bir başka trajik detayı ise, hayatını kaybeden anne Leyla Ahmet'in 7 aylık hamile olmasıydı. Bu durum, acılarını katbekat artırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.