Antalya'nın Kepez ilçesinde, bir oto boyama atölyesinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişikteki bir başka iş yerine de sıçradı. Olayda, toplamda iki iş yeri ciddi hasar gördü ve atölyede bulunan iki araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

ARAÇ BOYAMA ATÖLYESİNDE BÜYÜK YANGIN
Yangın, Kepez ilçesi Şafak Mahallesi 5016. Sokak'ta bulunan bir araç boyama atölyesinde bilinmeyen bir sebeple başladı. İş yeri sahibi Hacı Ali G.'nin çalıştığı sırada çıktığı belirtilen yangın, alevlerin hızla yayılması sonucu kontrol altına alınması zor bir hal aldı. Kısa sürede büyüyen alevler, hemen yanındaki iş yerine de sıçrayarak maddi hasara yol açtı.

EKİPLERİN HIZLI MÜDAHALESİ
Yangın başladığı anda iş yeri çalışanları ve çevredeki duyarlı vatandaşlar, alevleri söndürmek için büyük çaba sarf etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren yoğun müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangın sonrası yapılan incelemelerde, iki iş yerinde de önemli ölçüde maddi hasar olduğu tespit edilirken, atölyede bulunan iki araç ise adeta demir yığınına dönüştü. Yangın sırasında dumandan etkilenen iş yeri sahibi Hacı Ali G., tedbir amaçlı olarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.







