Bakan Bak'tan gençlere önemli çağrı: Abur cuburdan uzak durun!

SPOR Yayınlanma : 25 Aralık 2025 16:29 Düzenleme : 25 Aralık 2025 16:29
Bakan Bak'tan gençlere önemli çağrı: Abur cuburdan uzak durun!
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te yeni açılan spor salonunda gençlere abur cuburdan uzak durmaları ve spor yapmaları çağrısında bulundu.
Bakan Bak'tan gençlere önemli çağrı: Abur cuburdan uzak durun!

Gaziantep’te tamamlanan Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle resmen açıldı.

OBEZİTE TEHLİKESİNE DİKKAT!

Açılışta konuşan Bakan Bak, obezitenin çağımızın en büyük tehlikelerinden biri olduğunu vurgulayarak, gençlere abur cuburdan uzak durmalarını, spor yapmalarını ve derslerine dikkat etmelerini tavsiye etti. "Hep birlikte Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

SPORUN GÜCÜNÜ KULLANALIM

Gaziantep’in kurtuluşunun 104. yıl dönümünde yapılan açılışta, 55 branştan 40 bin sporcunun katılacağı 4. Gazi Oyunları’nın da başlangıcı verildi. Bakan Bak, tesisin eski spor bakanı Kamil Ocak’ın adını taşımasının önemine değinerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını da ileterek, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade etti. Bakan Bak, gençlere spor tesislerini aktif olarak kullanmaları çağrısında bulundu ve sağlıklı bir yaşam için hareketli olmanın önemini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.