İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda, internet üzerinden yapılan organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı hazırlanan ‘Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi’ projesini görüştü.

İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENDİRİLİYOR
Toplantıda, iki bakanlık ve ilgili kurumlar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, mevcut mevzuatın geliştirilmesi ve teknik altyapının iyileştirilmesi konuları masaya yatırıldı. Bakan Çiftçi, dijital alanlarda haksız kazanç elde etmeye çalışan yapılarla mücadele etmek için tüm imkanların seferber edileceğini vurguladı.
DİJİTAL MECRALARDAKİ TEHDİTLERE KARŞI MÜCADELE
Bakan Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği vizyon doğrultusunda, vatandaşların huzurunu tehdit eden suç unsurlarına karşı kararlı bir mücadele yürütüleceğini ifade etti. Toplantıda, bakan yardımcıları ve çeşitli yetkililer de yer aldı.







