Batman'da bir börekçi dükkanında çıkan yangın, içerideki tüplerin patlamaması sayesinde büyük bir faciaya yol açmadan kontrol altına alındı. Olayda iş yerinde maddi hasar oluştu.

Sabaha Karşı Başlayan Yangın
Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan börekçide sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dükkandan yükselen alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangının çevredeki diğer iş yerlerine ve binaya sıçramaması için yoğun bir çaba sarf etti.

Tüplerin Patlamaması Facianın Önüne Geçti
Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle binaya ve çevresine yayılmadan söndürüldü. Ancak, iş yerinde ciddi maddi hasar meydana geldi. Yangının en kritik noktası ise dükkanın içinde bulunan tüplerin patlamaması oldu. Tüplerin patlaması durumunda çok daha büyük bir felaketin yaşanabileceği belirtildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler sürüyor.







