Bayburt'ta kitap fuarı ve hayır çarşısı ile 'Kültür ve Sohbet Odası' kuruluyor

EĞİTİM Yayınlanma : 06 Ekim 2025 09:15 Düzenleme : 06 Ekim 2025 09:15
Bayburt'ta kitap fuarı ve hayır çarşısı ile 'Kültür ve Sohbet Odası' kuruluyor
Bayburt'ta Şehit Oktay Altuntaş İlkokulu, 'Kültür ve Sohbet Odası' kurmak amacıyla 2. El Kitap Fuarı ve Hayır Çarşısı düzenliyor. Etkinlik yarın başlıyor ve kitaplar ile yöresel lezzetler satışa sunulacak.

Bayburt'un Aydıntepe ilçesindeki Şehit Oktay Altuntaş İlkokulu, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Okul yönetimi tarafından organize edilen 2. El Kitap Fuarı ve Hayır Çarşısı etkinliği ile okul bünyesinde bir 'Kültür ve Sohbet Odası' kurulması hedefleniyor.

GELİR 'KÜLTÜR VE SOHBET ODASI' İÇİN

Hayır çarşısı yarın saat 12.00'de başlayacak. Velilerin özenle hazırladığı yöresel lezzetler ve ev yemekleri bu çarşıda satışa sunulacak. Etkinlikten elde edilecek tüm gelir, okulda oluşturulacak 'Kültür ve Sohbet Odası'nın finansmanında kullanılacak. 2. El Kitap Fuarı ise 7 ve 8 Ekim tarihlerinde yine aynı saatlerde ziyaretçilerini ağırlayacak.

KİTAP VE YEMEK FİYATLARI BELİRLENDİ

Hayır çarşısındaki yiyecek ürünlerinin fiyatları 10 TL ile 40 TL arasında değişiklik gösterecek. Kitap fuarında ise yetişkin kitapları 50 TL ile 150 TL, çocuk kitapları ise 20 TL ile 50 TL arasında satışa sunulacak. Fuar boyunca din, psikoloji, pedagoji, siyer, felsefe, aile ve kişisel gelişim gibi pek çok farklı kategoride kitaplar okuyucularla buluşacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.