Trendyol Süper Lig'de bu sezon maçların ilk 15 dakikalık dilimlerinde en fazla gol atan iki takım, Beşiktaş ve Galatasaray, derbide karşı karşıya gelecek.
DERBİ MAÇI DETAYLARI
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında 7 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Galatasaray’ı konuk edecek. Bu derbi, aynı zamanda ligin en hızlı iki takımını bir araya getirecek.
İLK 15 DAKİKADA GOL ATAN TAKIMLAR
Ligde geride kalan 24 haftada, dakikalara göre gol dağılımlarına bakıldığında ilk 15 dakikada en fazla gol atan iki takım Beşiktaş ve Galatasaray olarak öne çıkıyor. Bu iki takım, söz konusu süre içinde rakip fileleri 9’ar kez sarsarak zirveyi paylaştı. Sezonun ilk yarısında Rams Park’ta oynanan ve 1-1 sona eren maçta da siyah-beyazlıların golü 12. dakikada Abraham’dan gelmişti. Bu iki takımı 6 golle Fenerbahçe takip ediyor.









