Beyşehir ilçe Kültür ve Turizm Derneği, doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Etkinlik, Beyşehir Gölü'nün en büyük adalarından Hacıakif Adası'nda gerçekleşti. Doğa severler, adaya teknelerle ulaştılar ve keşiş yolculuğuna başladılar. Hacıakif Mağarasını gezen doğa severler, ardından adanın en yüksek tepesine tırmandılar.
DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜN YERİ
Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı, doğa severlerin en çok ilgisini çeken yürüyüş rotasının Hacıakif Adası olduğunu belirtti.
KEŞİF YOLCULUĞU
Yeşildağ İskeleden teknelerle adaya geçip keşiş yolculuğuna başladıklarını ifade eden Büyükkafalı, "Önce taş balkondan muhteşem manzarada fotoğraflar çekip manzaranın keyfine vardık. Sonra mağaraya gidip yarasalarla dolu ve içinde roma dönemi kalıntıların olduğu mağarayı gezip ilk tepeye tırmandık." diye konuştu.








