Bingöl Valisi Usta, yılbaşı gecesi görev başındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti

ÇEVRE Yayınlanma : 01 Ocak 2026 08:37 Düzenleme : 01 Ocak 2026 08:37
Bingöl Valisi Usta, yılbaşı gecesi görev başındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, yılbaşı gecesi yoğun kar yağışı altında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yeni yıllarını kutladı.

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, yılbaşı gecesi vatandaşların huzur ve güven içinde yeni yıla girmesi için görev başında olan güvenlik güçleriyle bir araya geldi. Yoğun kar yağışı, buzlanma ve dondurucu soğuk havaya rağmen, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışmalarını sürdürüyordu.

GÖREV BAŞINDAKİ PERSONELİ ZİYARET

Vali Usta, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sabri Küyük ve İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı ile birlikte Ekinyolu Jandarma Uygulama Noktası'nda görevli personeli ziyaret etti. Burada çalışmalar ve son durum hakkında bilgi aldı.

YENİ YIL KUTLAMASI VE TEŞEKKÜR

Vali Usta, ziyaret sırasında hem güvenlik güçlerinin hem de seyahat eden vatandaşların yeni yılını kutladı. Bu jest, zorlu hava koşullarında görev yapan personelin moralini yükseltti ve toplumsal dayanışma mesajı verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.