Bisikleti çalınan adamın vicdanı sızladı: "İsteseydiniz verirdim!

ASAYİŞ Yayınlanma : 09 Kasım 2025 19:09 Düzenleme : 09 Kasım 2025 19:09
Bisikleti çalınan adamın vicdanı sızladı:
Eskişehir'de bisikleti çalınan adam, hırsızlık yapan çocukların yaşına dikkat çekerek, "İsteseydiniz verirdim, böyle yapmalarına üzüldüm" dedi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Eskişehir'de yaşanan ve güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan bir olayda, iki küçük çocuğun bisiklet çalması, bisiklet sahibini derinden üzdü. Olay, Odunpazarı ilçesi Gökmeydan Mahallesi Sinangil Sokak'taki bir evin bahçesinde meydana geldi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, ikametin bahçe kapısına gelen iki yaşı küçük çocuktan uzun boylu olanı kapıyı açıyor. İçeri giren kısa boylu çocuk ise doğrudan rafların altında duran küçük bisiklete yönelerek hızla alıp bahçeden uzaklaşıyor.

SAHİBİNDEN DUYGUSAL TEPKİ

Bisikletinin çalınmasından dolayı üzüntü duyan ev sahibi, yaşadığı olayın ardından "İsteselerdi bisikleti verirdim. Küçük yaşta böyle bir şey yapmalarına üzüldüm" şeklinde duygusal bir tepki gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.