Bisikleti ile Kültür Park havuzuna daldı

GÜNCEL Yayınlanma : 19 Ağustos 2025 15:34
Bisikleti ile Kültür Park havuzuna daldı
Konya'da artış gösteren hava sıcaklığı insanları farklı yollara itiyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemenin yollarını arıyor.

Bugün öğle saatlerinde 60 yaşlardaki bir şahısta milletin meraklı bakışları arasında bisikleti ile birlikte kent merkezindeki Kültür Park havuzuna daldı. Havuzun ortasına kadar giden şahıs bisikletini park ettikten sonra yüzmeye başladı. Milletin meraklı bakışlarına aldırış etmeyen şahıs serinleyerek yaşadığı anın tadını çıkardı.

whatsapp-image-2025-08-19-at-15-24-41-1.jpeg

Bir ara havuz kenarına gelen zabıta memurunun da dışarıya çıkması yönündeki ikazına kulak asmayan şahıs yüzmeye devam etti. Suya giremeyen zabıta ise olay yerinden uzaklaştı. Havuz kenarına kadar yüzen şahıs kendisini izleyen vatandaşlar da sohbet ederek serinlemek için havuza girdiğini anlattı.

Sıcak havada serinlemeye başaran şahsı görenler de, "Bu adam gibi olmak lazım. Ne güzel serinliyor." yorumunu yaptı.

whatsapp-image-2025-08-19-at-15-24-42.jpeg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.