Bünyan'a ekskavatör hibesi: MHP'li Ersoy'dan müjdeli haber

SİYASET Yayınlanma : 18 Aralık 2025 16:21 Düzenleme : 18 Aralık 2025 16:21
Bünyan'a ekskavatör hibesi: MHP'li Ersoy'dan müjdeli haber
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan'a sokak sağlıklaştırma projeleri için ekskavatör hibesi yapıldığını açıkladı. Ersoy, katkılarından dolayı Bakan Murat Kurum ve Hulusi Akar'a teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan ilçesine sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında ekskavatör hibesi yapıldığını duyurdu.

ÇEVRE BAKANI İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Ersoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, geçmiş dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ettiklerini belirtti. Bu ziyarette ilçeye yönelik talepleri ilettiklerini ifade etti.

HİBE İÇİN TEŞEKKÜRLER

Bünyan'a sokak sağlıklaştırma projeleri için sağlanan destekler ve ekskavatör hibesi dolayısıyla Bakan Murat Kurum'a teşekkürlerini ileten Ersoy, bu süreçteki katkıları için Sayın Hulusi Akar'a da minnettar olduklarını söyledi. Ersoy, yapılan hibelerin Bünyan için hayırlı olmasını diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.