Şehitkamil Belediyesi, Herkes İçin Spor Federasyonu, Gençlik ve Spor Gaziantep İl Müdürlüğü ile Gaziantep Valiliği'nin iş birliğiyle hayata geçirilen 'Çocuklar Sporda Kalsın Projesi', Gaziantep'te çocukları sporla buluşturacak önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.
ETKİNLİK DETAYLARI
Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz ve Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 07 Şubat 2026 Cumartesi günü saat 13.00'te Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde çocuklarla bir araya gelecek. Etkinlikte şişme balon oyunları, hedef oyunları ve çeşitli yarışmalarla dolu bir program hazırlanacak. Çocuklar, hem eğlenip hem de sporun birleştirici gücünü deneyimleyecekler.
SPORUN ÖNEMİ
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, sporun çocukların fiziksel ve ruhsal gelişiminde önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Yılmaz, 'Amacımız çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren sporla tanıştırmak, sağlıklı yaşam alışkanlıklarına yönlendirmek ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır. 'Çocuklar Sporda Kalsın' projesiyle çocuklarımıza çok özel bir gün sunuyoruz' dedi.








