Burdurda yürek burkan kaza: Motosiklet sürücüsü can verdi, otomobil tarlaya uçtu!

ASAYİŞ Yayınlanma : 29 Ekim 2025 21:58 Düzenleme : 29 Ekim 2025 21:58
Burdurda yürek burkan kaza: Motosiklet sürücüsü can verdi, otomobil tarlaya uçtu!
Burdurda feci kaza! Motosiklet ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 56 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken, otomobildeki iki kişi yaralandı.
Burdurda yürek burkan kaza: Motosiklet sürücüsü can verdi, otomobil tarlaya uçtu!

Burdurun Gölhisar ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen feci trafik kazası, yürekleri dağladı. Gölhisar-Fethiye Karayolu üzerinde seyreden, Halil Yılmaz yönetimindeki plakasız motosiklet ile karşı yönden gelen 15 AB 287 plakalı otomobil, korkunç bir kafa kafaya çarpışmayla karşılaştı.

CAN PAZARINDAN GERİYE KALANLAR

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya savrulurken, ne yazık ki motosiklet sürücüsü Halil Yılmaz (56) yola fırlayarak metrelerce sürüklendi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Halil Yılmazın maalesef olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada otomobilde bulunan iki kişi ise yaralı olarak Gölhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TRAFİK AKSADI, EKİPLER SEFERBER OLDU

Kaza sonrası Gölhisar-Fethiye Karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Bölgeye sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, olayın vahameti karşısında seferber oldu. Ekiplerin yaptığı kurtarma ve temizlik çalışmalarının ardından, karayolu kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.