Burhaniye'de pis koku, vatandaşları yol değiştirmeye zorladı

ÇEVRE Yayınlanma : 08 Mart 2026 19:17 Düzenleme : 08 Mart 2026 19:17
Burhaniye'de pis koku, vatandaşları yol değiştirmeye zorladı
Burhaniye'de aşırı yağışlar sonrası zarar gören kanalizasyon sistemi, pis suların yayılmasına ve çevrede rahatsız edici kokuların oluşmasına yol açtı.

Burhaniye ilçesinde, Ören Altınyol Caddesi'nde meydana gelen aşırı yağışlar, kanalizasyon sisteminin zarar görmesine neden oldu. Bu durum, pis suların araziye dağılmasına yol açarak koku yayılmasına sebep oldu.

KOKU VATANDAŞLARI RAHATSIZ EDİYOR

Altınyol Caddesi'nde yürüyen birçok vatandaş, pis koku nedeniyle yollarını değiştirmek zorunda kaldı. Kemal İşi isimli bir vatandaş, "Ben buraya yakın oturuyorum. Sürekli bu caddede yürüyorduk. Ancak koku yüzünden yol değiştirmek zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

ÇÖZÜM BEKLENTİSİ YÜKSEK

Kahraman Atabay, sabahları arkadaşlarıyla birlikte bu caddede yürüdüğünü belirterek, "Ama şimdi koku çok rahatsız ediyor. Onun için yolu değiştirdik" dedi. Diğer bir vatandaş Hamdi Mengi de, "Koku çok rahatsız edici. Buna bir çözüm bulunmalı" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.