Bursa'da huzur uygulaması: 4 bin 129 kişi sorgulandı, 394 bin lira ceza kesildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Ekim 2025 02:33 Düzenleme : 22 Ekim 2025 02:33
Bursa'da huzur uygulaması: 4 bin 129 kişi sorgulandı, 394 bin lira ceza kesildi
Bursa'da gerçekleştirilen huzur uygulamasında 4 bin 129 kişi sorgulandı ve 394 bin lira ceza kesildi.
Bursa'da huzur uygulaması: 4 bin 129 kişi sorgulandı, 394 bin lira ceza kesildi

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla geniş kapsamlı huzur uygulaması gerçekleştirildi.

KAMU GÜVENLİĞİNA YÖNELİK ÖNLEMLER

Uygulama doğrultusunda, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi ile düzensiz göçün önlenmesi hedeflendi. Uygulama süresince toplam 4 bin 129 kişi sorgulandı. Yapılan işlemler sonucunda 2 Türk vatandaşı ile 31 yabancı uyruklu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Ayrıca 84 araç denetime tabi tutuldu ve toplam 394 bin 225 TL tutarında idari para cezası uygulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.