Çakır Altın Sarayönü’nde dualarla hizmete girdi

YEREL Yayınlanma : 21 Ekim 2025 00:09 Düzenleme : 21 Ekim 2025 00:11
Çakır Altın Sarayönü’nde dualarla hizmete girdi
Sarayönü’nde kuyumculuk sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan Çakır Altın, düzenlenen törenle hizmete girdi.

 İlçenin tanınan ve sevilen simalarından emekli imam hatip Şükrü Çakır’ın oğlu Yaşar Çakır ile Himmet Tepeli’nin ortaklığında kurulan işletmenin açılışı, Cuma namazı öncesinde gerçekleştirildi.

Açılış programına Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Necati Koç, Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Alkan Bayram, İlçe Müftüsü Nizamettin Bayrakçı, kurum amirleri, esnaf temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Bayrakçı’nın yaptığı dua ile başlayan törende, kurdele kesimiyle birlikte Çakır Altın resmen faaliyete geçti.

Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. İlçe merkezinde hizmet vermeye başlayan dördüncü sarraf olma özelliğini taşıyan Çakır Altın, Sarayönü’nün gelişen ticaret hayatına yeni bir canlılık kazandırdı. İlçedeki artan nüfus ve ekonomik hareketlilik göz önüne alındığında, yeni işletmenin sektöre hem rekabet hem de hizmet kalitesi açısından katkı sağlaması bekleniyor.

ÇAKIR: “GÜVENİLİR HİZMET ANLAYIŞIYLA YOLA ÇIKTIK”

Açılış sonrası konuşan işletme sahiplerinden Yaşar Çakır, duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Bugün, uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir hayali gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çakır Altın olarak temel ilkemiz, güven ve memnuniyet üzerine kurulu bir hizmet anlayışıdır. Müşterilerimize en doğru fiyatla, en güvenilir hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Açılışımıza teşrif ederek bizi yalnız bırakmayan kaymakamımız Sayın Abdullah Huzeyfe Çakmak, belediye başkanımız Necati Koç’a ve kıymetli hemşehrilerimize içten dileklerimle teşekkür ediyorum.” Dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.