Kırıkkale'de, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki firari hükümlü, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak adalete teslim edildi.

ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, kaçak ve aranan şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. Bu operasyonlar neticesinde, "Herkesin girebileceği yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık" suçundan 32 yaşındaki Ş.Y. ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "yağma" ile "ruhsatsız ateşli silahlar ile mermi satın alma veya bulundurma" suçlarından 66 yaşındaki S.K. isimli şahıslar kıskıvrak yakalandı.
AĞIR CEZALAR VE CEZAEVİ YOLU
Yapılan incelemelerde, Ş.Y. hakkında toplamda 6 yıl 3 ay, S.K. hakkında ise 5 yıl 5 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki hükümlü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi. Bu operasyon, suçluların kaçışının mümkün olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.







