CHP Akşehir pazarında sahaya indi: Esnafın nabzı tutuldu

SİYASET Yayınlanma : 17 Şubat 2026 10:28 Düzenleme : 25 Şubat 2026 16:22
CHP Akşehir pazarında sahaya indi: Esnafın nabzı tutuldu
CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş, Akşehir’de semt pazarlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. “Dayanışmayı büyüterek çözümü birlikte kuracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Nejat Türktaş, Akşehir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini açıkladı.

İlçe Başkanı Sevim Yaşayacak Uzun’un öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaret programına il yöneticileri, Akşehir ilçe yöneticileri ve İl Kadın Kolları Başkanı da katıldı.

Heyet, Akşehir Yarenler ve Gazi Semt pazarlarında tezgâh açan esnafı ziyaret ederek hem ekonomik koşulları hem de vatandaşların gündelik yaşamda karşılaştığı sorunları yerinde dinledi.

PAZAR ESNAFININ SORUNLARI YERİNDE DİNLENDİ

Pazar esnafıyla tek tek görüşen parti yöneticileri, artan maliyetler, alım gücündeki düşüş ve hayat pahalılığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretlerde, vatandaşların temel ihtiyaçlara erişimde yaşadığı zorluklar da dile getirildi.

“ESNAFIMIZ ALIN TERİYLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR”

Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş, saha çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi:

“İlçe Başkanımız Sevim Uzun’un öncülüğünde; il yöneticilerimiz, Akşehir ilçe yöneticilerimiz ve İl Kadın Kolları Başkanımız ile birlikte Akşehir Yarenler ve Gazi Semt pazarlarında esnafımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Tezgâh başında alın teri döken esnafımızın sorunlarını, vatandaşlarımızın geçim sıkıntısını ve artan hayat pahalılığını yerinde dinledik.”

Türktaş, pazarcı esnafının artan girdi maliyetleri ve düşen alım gücü nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade ederek, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamakta dahi zorlandığını dile getirdi.

“ÇÖZÜMÜ BİRLİKTE KURACAĞIZ”

CHP olarak çözüm odaklı bir siyaset anlayışı benimsediklerini vurgulayan Türktaş, dayanışma mesajı vererek şu ifadeleri kullandı:

“Dayanışmayı büyüterek, çözümü birlikte kuracağımızın sözünü verdik.”

Akşehir’deki buluşmanın umut ve mücadele vurgusuyla tamamlandığını belirten Türktaş, “Akşehir’de umut var, mücadele var. Birlikte başaracağız” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

CHP heyetinin ilçe genelindeki saha çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.