Sarayönü AVM Kat:1 No:1 adresinde gerçekleştirilen açılışa partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
PARTİ YÖNETİMİ VE MİLLETVEKİLLERİ KATILDI
Programa; CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş, CHP Parti Meclisi Üyesi Elif Leyla Osmançelebioğlu, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Altay Çaçık, CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan, il ve ilçe yöneticileri, gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Katılımcılar açılış öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek yeni hizmet binasının Sarayönü’ne hayırlı olması temennisinde bulundu.

“HALKIMIZLA GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ”
Kurdele kesiminin ardından selamlama konuşması yapan CHP Sarayönü İlçe Başkanı Recep Yüksel’in ardından ilk sözü alan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, Sarayönü’nde gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Erdem konuşmasında, “Bugün burada sadece bir parti binasının açılışını yapmıyoruz. Aynı zamanda halkımızla kurduğumuz gönül bağını daha da güçlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın CHP’ye olan ilgisi bizlere daha fazla çalışma sorumluluğu yüklüyor” dedi.

“DEĞİŞİMİN VAKTİ GELDİ”
Daha sonra konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Elif Leyla Osmançelebioğlu ise Türkiye’de değişim beklentisinin arttığını belirterek vatandaşların artık sorunların çözülmesini istediğini söyledi.
Osmançelebioğlu, “Değişimin vakti geldi. Bu değişimi gerçekleştirecek olan kadrolar da, irade de CHP’de mevcut” ifadelerini kullandı.

“SAHADA VATANDAŞLARLA BULUŞUYORUZ”
Programın son konuşmasını yapan CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş ise Konya merkezi ve ilçelerde yoğun saha çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Türktaş, “Vatandaşlarımızla birebir görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Sorunları masa başında değil sahada tespit ediyoruz. Çözüm odaklı anlayışımızla Genel Başkanımız Özgür Özel’in yolunda iktidara yürüyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından davetliler yeni hizmet binasını gezerek ilçe yöneticilerinden bilgi aldı.

CHP HEYETİ ESNAFI ZİYARET ETTİ
Açılış programının ardından CHP heyeti, Sarayönü ilçe merkezinde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu.
Çarşı merkezindeki iş yerlerini ziyaret eden heyet, esnafla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Görüşmelerde artan maliyetler, düşen alım gücü ve ekonomik sıkıntılar gündeme geldi.

Emekli vatandaşlar geçim şartlarının zorlaştığını dile getirirken, çalışanlar da hayat pahalılığına ilişkin yaşadıkları sorunları paylaştı. CHP heyeti ise vatandaşların taleplerini not alarak çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen heyet, halkın beklentilerini dinledi. Program, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.













