Çorum FK Başkanı Korkmazoğlu: Süper Lig hedefi için her şey yapılacak

SPOR Yayınlanma : 12 Eylül 2025 19:23 Düzenleme : 12 Eylül 2025 19:23
Çorum FK Başkanı Korkmazoğlu: Süper Lig hedefi için her şey yapılacak
Çorum FK Başkanı Baran Korkmazoğlu, Vanspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve altyapı yatırımlarıyla kulübün geleceğini garanti altına alacaklarını belirtti.

SÜPER LİG YOLUNDA ÇORUM FK'NIN PLANLARI

Korkmazoğlu, Çorum halkının takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu vurguladı. "Bu takım bizim değil, Çorum halkının takımıdır. Bu sene buna göre bir kadro kurduk," diyen Korkmazoğlu, takımın şehirle iç içe olmasının önemine dikkat çekti. Sosyal sorumluluk projelerine de değinen Başkan, huzurevleri, sevgi evleri ve kimsesiz çocuklarla takımın iç içe olmasını sağlayacak çalışmalar yapacaklarını belirtti. "Bu takım hepimizin takımı," şeklinde konuştu.

ALTYAPI AKADEMİSİ VE PROFESYONEL YAPI

Kulübün kendi ayakları üzerinde durması için altyapıya büyük önem verdiklerini söyleyen Korkmazoğlu, 13-18 yaş aralığındaki gençlerin eğitim alacağı bir 'Akademi' kuracaklarını duyurdu. Bu akademide dil eğitimi ve kişisel gelişim gibi birçok alanda eğitim verileceğini belirten Korkmazoğlu, akademiden yetişen her çocuğun tecrübeli ve donanımlı olacağını ifade etti. Ayrıca, Süper Lig'e çıkılması durumunda Altınordu, Göztepe ve Başakşehir modellerinin örnek alınacağını açıkladı. Transferlerin menajerlere değil, puanlama ve scout ekibinin değerlendirmelerine göre yapılacağını, güçlü bir sağlık altyapısı kurulacağını ve idari yapılanmanın da marketing ve hukuk birimleriyle tamamlanacağını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.