Çubuk'ta rüzgar gibi esen motosikletlere dur! 11 ayda 195'i trafikten men edildi!

GÜNDEM Yayınlanma : 03 Aralık 2025 02:46 Düzenleme : 03 Aralık 2025 02:46
Çubuk'ta rüzgar gibi esen motosikletlere dur! 11 ayda 195'i trafikten men edildi!
Ankara'nın Çubuk ilçesinde trafik polisleri, 11 ayda kural ihlali yapan 195 motosikleti trafikten men etti. Denetimlerde kask, ehliyet ve egzoz kontrollerine ağırlık verildi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla polis ekipleri tarafından sürdürülen denetimlerde, 11 aylık periyotta tam 195 motosiklet trafikten men edildi.

KASKSIZ VE ABARTILI EGZOZA GEÇİT YOK

Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri, ilçe genelinde motosiklet sürücülerine yönelik düzenli olarak asayiş ve trafik uygulamaları gerçekleştiriyor. Bu denetimlerde özellikle kask kullanımının zorunlu olduğu, abartı egzoz takılmasının yasak olduğu ve sürücülerin ehliyet ile motosiklet ruhsatlarının bulunması gerektiği hususlarına dikkat ediliyor.

CEZALAR KESİLDİ, SÜRÜCÜLER UYARILDI

Bu yılın ocak ayından bu yana devam eden denetimler sonucunda, yapılan kontrollerde tespit edilen kusurlu veya kural ihlali yapan 195 motosikletin trafikten men edildiği bildirildi. Kurallara uymayan sürücülere ise gerekli cezai işlemlerin uygulandığı belirtildi. Ekipler, trafik güvenliğini artırmak amacıyla denetimlerin aralıksız süreceğini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.