Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleşen 'Bir Gençlik Şöleni' etkinliği sonrasında Sefo’nun konserini izleyerek gençlerle bir araya geldi.

ETKİNLİKTE BÜYÜK COŞKU
On binlerce gencin katıldığı bu etkinlik, mehteran takımının gösterisi, Uğur Işılak, Ay Yola müzik grubu ve DJ Burak Yeter gibi yerel sanatçıların performanslarıyla dolu dolu geçti. Gençler, gün boyunca sahne alan sanatçıların seslendirdiği parçaları coşkuyla dinleyip, hep bir ağızdan eşlik ettiler.

SEFO'NUN PERFORMANSI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde stadyuma gelerek kalabalığa hitap ettikten sonra programı tribünden izlemeye devam etti. Sefo, 'Bilmem mi', 'Affettim', 'Veda Saati' ve 'Kapalı Kapılar' gibi popüler parçalarını seslendirirken, Erdoğan da gençlerin koro halinde ona eşlik etmesine tanıklık etti.







