Darıca Belediye Başkanı Bıyık: Gençler, geleceğimizin teminatı

EĞİTİM Yayınlanma : 15 Eylül 2025 10:50 Düzenleme : 15 Eylül 2025 10:50
Darıca Belediye Başkanı Bıyık: Gençler, geleceğimizin teminatı
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerle bir araya geldi, eğitime olan desteğini yineledi ve gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurguladı.

OKUL ZİYARETİ

Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ile birlikte Ayfer Gazanfer Güngör İlkokulu'nda bayrak törenine katılan Başkan Bıyık, öğrencilerle İstiklal Marşı okudu ve iyi dersler diledi. Öğrencilere yönelik projelerin önemini vurgulayan Başkan Bıyık, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ve Darıca Belediyesi olarak bu konuya büyük önem verdiklerini belirtti.

EĞİTİME DESTEK

Kaymakam Dönmez de öğrencilere başarılar dileyerek, Darıca Belediyesi'nin eğitime verdiği desteği takdir etti. Devlet kurumlarının uyum ve işbirliği içinde çalışarak ilçenin gelişmesi için çaba sarf ettiğini ifade etti. Başkan Bıyık ve Kaymakam Dönmez, öğretmenler odasını ziyaret ederek okul idaresi ve öğretmenlerle görüşüp taleplerini dinledi. Eğitime olan desteklerinin devam edeceğini ve eğitim camiasıyla iç içe olmayı sürdüreceklerini belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.