Dikili Kaymakamı Cevat Gün, Kabakum Mahallesi'nde halk buluşması düzenledi

GÜNDEM Yayınlanma : 15 Kasım 2025 01:03 Düzenleme : 15 Kasım 2025 01:03
Dikili Kaymakamı Cevat Gün, Kabakum Mahallesi'nde halk buluşması düzenledi
Dikili Kaymakamı Cevat Gün, Kabakum Mahallesi'nde düzenlediği halk buluşmasında vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm yollarını değerlendirildi.

Dikili Kaymakamı Cevat Gün, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlediği Halk Günleri Toplantıları'nın 16.’ncısını Kabakum Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

SORUNLAR YERİNDE DEĞERLENDİRİLDİ

Kaymakam Gün, her mahalle ziyaretinde olduğu gibi Kabakum’daki toplantıya da resmi ve özel kurum müdürlerini yanına alarak, vatandaşların taleplerinin doğrudan muhatapları tarafından ele alınmasını sağladı. Bu yaklaşım, sorunların çözümü için gerekli adımların hızlı bir şekilde atılmasını hedefledi.

KABAKUM SAKİNLERİ İHTİYAÇLARINI İLETTİ

Verimli geçen buluşmada, Kabakum sakinleri altyapı, çevre düzenlemesi, ulaşım sorunları ve sosyal ihtiyaçlar gibi birçok konuyu ilgili birimlere iletme fırsatı buldu. Vatandaşlar, dertlerini ilk elden aktarırken, çözüm yolları da toplantı sırasında masaya yatırıldı. Halk toplantılarının, mahallelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve kamu hizmetlerinin hızlandırılması açısından büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.