Zonguldak'ta, birlikte alkol aldığı yakın arkadaşını çıkan bıçaklı kavgada öldüren zanlı, adli makamlar tarafından tutuklandı. Olay, Mithatpaşa Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi ve Arslan Arslanbaki'nin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

KORKUNÇ SON: TARTIŞMA KANLI BİTTİ
Olayın ardından hızla harekete geçen polis ekipleri, şüpheli Gökhan B.'yi kısa sürede yakaladı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi. Burada savcılık ifadesinde suçlamaları reddeden Gökhan B., Arslan Arslanbaki ile yakın arkadaş olduklarını ve olay sırasında aralarında somut bir sebep olmaksızın tartışma çıktığını iddia etti.

'KAZAEN BIÇAKLANDI' İDDİASI REDDEDİLDİ
Zanlı ifadesinde, yaşanan boğuşma sırasında Arslanbaki'nin kazaen bıçaklandığını öne sürdü. Ancak mahkeme, Gökhan B.'yi 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklayarak cezaevine gönderdi. Hastaneye kendi imkanlarıyla ulaşmaya çalışsa da kurtarılamayan Arslan Arslanbaki'nin ölümüyle sonuçlanan bu trajik olaya ilişkin soruşturma ise titizlikle devam ediyor.







