Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Yiğit Özden, Antalya'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU
AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Baykal-Şengül Özden çiftinin büyük oğlu olan 22 yaşındaki Yiğit Özden, 7 ay önce rahatsızlanmasının ardından kan kanseri teşhisi konuldu. Özden, yaklaşık bir ay öncesine kadar Antalya Şehir Hastanesi'nde, son bir aydır ise özel bir hastanede tedavi görüyordu.
İLİK NAKLİ BEKLENTİSİ KARŞILIK BULMADI
Sağlığına kavuşabilmesi için ilik nakli yapılması gereken Yiğit Özden için uygun ilik bulunamadığı öğrenildi. Kardeşinin iliğinin yarım uyumlu olmasına rağmen, enfeksiyonun düşmemesi ve nakil için uygun değerlerin oluşmaması nedeniyle operasyon gerçekleştirilemedi. Yiğit Özden'in cenazesinin pazartesi günü öğle namazının ardından Karavca Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.








