Emir Perçin, Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda bronz madalyayı kaptı

SPOR Yayınlanma : 15 Aralık 2025 18:12 Düzenleme : 15 Aralık 2025 18:12
Emir Perçin, Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda bronz madalyayı kaptı
Kosova'da düzenlenen Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda Emir Perçin, Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Sporcu ve antrenörleri tebrik edildi.

Kosova'da düzenlenen Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Emir Perçin, Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bu başarıyla Düzce'yi de gururlandıran genç sporcu, zorlu müsabakalarda gösterdiği performansla dikkat çekti.

TÜRKİYE'Yİ TAHTA TAŞIDI

Mert Asya Spor Kulübü sporcusu olan Emir Perçin, 11-14 Aralık tarihleri arasında Kosova'da gerçekleştirilen şampiyonada rakiplerini geride bırakarak önemli bir derece elde etti. Sporcunun elde ettiği bu madalya, hem Düzce hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağı oldu.

BAŞARILI SPORCU VE ANTRENÖRLER TEBRİK EDİLDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Emir Perçin'in başarısı takdirle karşılandı. Açıklamada, "Zorlu müsabakalar sonucunda elde ettiği bu önemli dereceyle hem Düzce hem de ülkemizi gururlandıran başarılı sporcumuzu ve emeği geçen antrenörlerini yürekten tebrik ediyor, Emir Perçin’e spor hayatında başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.