Erdoğan'dan Kızılay'a emanet: Kurban vekaleti yine Türk Kızılay'da

SİYASET Yayınlanma : 06 Mayıs 2026 11:09 Düzenleme : 06 Mayıs 2026 11:09
Erdoğan'dan Kızılay'a emanet: Kurban vekaleti yine Türk Kızılay'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı için kurban vekaletini bu yıl da Türk Kızılay'a verdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Aile Bakanı da vekaletlerini Kızılay'a emanet etti.
Erdoğan'dan Kızılay'a emanet: Kurban vekaleti yine Türk Kızılay'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle kurban vekaletini bu yıl da Türk Kızılay'ına teslim etti. Bu anlamlı jest, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarına verilen desteğin devam ettiğini gösteriyor.

Erdoğan\

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN KIZILAY'A GÜVEN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da kurban bağışları için vekaletlerini Türk Kızılay'ına verdiler. Bu vekaletler, bağışçıların niyetlerinin en doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak amacıyla kabul edildi. Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve diğer yetkililerden vekaletleri bizzat teslim aldı.

Erdoğan\

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞACAK YARDIM

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, yaptığı açıklamada, bağışçıların iyiliklerini vekaletle kurban kesimi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ve bu süreci güvenli ve şeffaf bir şekilde yönettiklerini belirtti. Yılmaz, Cumhurbaşkanı'nın kurban bağışına aracılık etmenin ve Kızılay'a duyulan güvene layık olmanın kendileri için büyük bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Her yıl olduğu gibi aynı inanç ve kararlılıkla, vekalet verenlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.