Esenler'de polis uygulaması sırasında ekiplere tehditler savurarak mukavemette bulunan bir şahsın, hem sahte kimlik kullandığı hem de 24 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi. Şüpheli, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYGULAMA SIRASINDA TESPİT EDİLDİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 17 Ekim tarihinde Esenler Menderes Mahallesi'nde gerçekleştirilen rutin bir trafik uygulaması sırasında, H.B. isimli bir şahıs durduruldu. Kimlik kontrolü sırasında polislere karşı tehditler savuran ve mukavemette bulunan şahıs, ekipler tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
SAHTE KİMLİK VE KESİNLEŞMİŞ CEZA
Emniyette yapılan parmak izi incelemesi sonucunda şahsın asıl kimliğinin V.B. (31) olduğu ve hakkında 24 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. İşlemleri tamamlanan V.B., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.







