Eskişehir'de açık cezaevinden firar eden mahkum yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Ocak 2026 05:54 Düzenleme : 06 Ocak 2026 05:54
Eskişehir'de açık cezaevinden firar eden mahkum yakalandı
Eskişehir'de açık cezaevinden firar eden ve uyuşturucu suçundan 7 yıl hapis cezası bulunan mahkum, polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de, uyuşturucu suçundan 7 yıl hapis cezası bulunan ve açık cezaevinden firar eden bir mahkum, polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.

KAÇIŞ VE ARAMA ÇALIŞMALARI

S.A. (38) isimli mahkum, tutuklu olarak bulunduğu Eskişehir 2 Nolu Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar etti. Kaçışın ardından, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şahsın yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.

YAKALANMA VE ADLİ SÜREÇ

Polisin yoğun çalışmaları sonucunda, firari mahkum yakalandı ve bugün itibarıyla adliyeye sevk edildi. Şahsın, 'Uyuşturucu Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak' suçundan 7 yıl hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.