Fatih'te kader anı: Çatıdan kopan betonlar saniyelerle kurtardı

ASAYİŞ Yayınlanma : 01 Temmuz 2026 08:54 Düzenleme : 01 Temmuz 2026 08:54
Fatih'te kader anı: Çatıdan kopan betonlar saniyelerle kurtardı
Fatih'te 4 katlı bir binanın çatısından kopan beton parçaları, sokakta yürüyen iki kişiyi son anda kurtardı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Fatih'te kader anı: Çatıdan kopan betonlar saniyelerle kurtardı

İstanbul'un tarihi Fatih ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan bir olay, yürekleri ağızlara getirdi. Silivrikapı Mahallesi'ndeki 4 katlı bir binanın çatısından kopan devasa beton parçaları, gece yarısı sessizliğini yırtarak sokağa düştü. Şans eseri o anda sokakta bulunan iki vatandaş, saniyelerle ölümden döndü.

Fatih\

BETON YIĞINI SOKAKTA YANKILANDI

Olay, saat 22.30 sularında Meşeli Mescit Sokak'ta vuku buldu. Henüz belirlenemeyen bir sebeple binanın çatısında meydana gelen çökme sonucu, kopan beton bloklar caddeye savruldu. Düşen parçalar, park halindeki bir motosiklete ve bir otomobile ciddi zararlar verirken, yakındaki bazı iş yerlerinin camları da kırıldı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye, polis ve zabıta ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Fatih Belediyesi ekipleri ise hasar gören alanı temizleme çalışmalarını yürüttü.

Fatih\

KAMERA KAYITLARI OLAYI GÖRÜNTÜLEDİ

Yaşanan bu tehlikeli anlar, sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, olay anında sokakta yürüyen iki kişinin, üzerlerine doğru gelen beton parçalarından hızla kaçarak canlarını kurtardıkları net bir şekilde görülüyor. Bu görüntüler, olayın ne kadar büyük bir faciaya yol açabilecekken, şans eseri atlatıldığını gözler önüne seriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.