Fatih'te tartışma çıkaran sürücüye 180 bin lira ceza kesildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 10 Mayıs 2026 04:03 Düzenleme : 10 Mayıs 2026 04:03
Fatih'te tartışma çıkaran sürücüye 180 bin lira ceza kesildi
İstanbul Fatih'te trafikte başka bir aracı takip eden sürücüye 180 bin lira ceza kesildi. Sürücünün ehliyeti 60 gün süreyle alındı ve aracı trafikten men edildi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, trafikte başka bir aracı ısrarla takip edip tartışma çıkardığı belirlenen bir sürücü, tam 180 bin lira para cezası ile karşılaştı.

CEZALAR VE YASAL İŞLEMLER

Söz konusu sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, aracı da 60 gün trafikten men edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, sosyal medyada yayımlanan tartışma anlarına ilişkin inceleme başlattı ve olayın yaşandığı yerin Fatih olduğu tespit edildi.

SANAL DEVRIYE İLE BELİRLENDİ

Yapılan araştırmalarda sürücünün kimliği M.Y. olarak belirlendi. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince, sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, M.Y. hakkında yasal işlem yapılmak üzere Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.