Fevzi Çakmak’ta samimi buluşma

YEREL Yayınlanma : 26 Eylül 2025 16:40 Düzenleme : 26 Eylül 2025 16:43
Fevzi Çakmak’ta samimi buluşma
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma buluşmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma buluşmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kılca, “Karatay’ı mahalle mahalle dolaşıyor, talepleri yerinde dinliyoruz.” dedi.

Aykent Ayakkabıcılar Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından gerçekleşen programa; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Aykent Ayakkabıcılar Sitesi Başkanı Ahmet Sami Özçatal, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammet Acar, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

Namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılca, esnaf ve mahalle sakinleriyle tek tek görüşerek talep, öneri ve düşüncelerini dinledi.

İlçe sakinleriyle yapılan istişarelerin belediye hizmetlerinin şekillenmesinde önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Başkan Kılca, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön planda tuttuklarını ifade etti.

SAMİMİYET, HİZMETLERİMİZİN TEMELİNİ OLUŞTURUYOR
Karatay Belediyesi’nin yürüttüğü her hizmetin temelinde vatandaşla kurulan samimi bağların bulunduğunu dile getiren Hasan Kılca, ilçede her kesime hitap eden yatırımların bu birliktelik sayesinde hayata geçtiğini belirtti.

Başkan Hasan Kılca şunları söyledi:
“Karatay’ımızı mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak dolaşıyor; hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip birlikte çözümler üretiyoruz. Bugün de Fevzi Çakmak Mahallemizde Cuma namazı sonrası vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya geldik.

Bu buluşmalar ile kardeşlik bağımızı güçlendiriyor. Hemşehrilerimizin Cumalarını tebrik ediyor, dualarını alıyoruz. Taleplerini dinleyerek ilçemizi ve şehrimizi geleceğe hazırlamak için hep birlikte çalışıyoruz.

Bu süreçte her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.