Galatasaray, Samsunspor karşısında tarihi bir mağlubiyet aldı

SPOR Yayınlanma : 02 Mayıs 2026 22:56 Düzenleme : 02 Mayıs 2026 22:56
Galatasaray, Samsunspor karşısında tarihi bir mağlubiyet aldı
Galatasaray, Samsunspor karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyetle bu sezon ikinci kez kalesinde 4 gol gördü, Teknik Direktör Okan Buruk için zor günler başladı.

Galatasaray, Samsunspor ile oynadığı maçta kalesinde 4 gol görerek bu sezon ikinci kez ağır bir yenilgi aldı.

MAÇIN DETAYLARI

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor ile 4-1'lik bir skorla mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı olarak biliniyordu. Ancak, bu maçta beklenmedik bir performans sergileyerek kalesini gole kapatmayı başaramadı.

TEKNİK DİREKTÖR OKAN BURUK’UN ZOR GÜNLERİ

Bu sezon ligde ilk kez 4 gol yiyen Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'deki en farklı mağlubiyetini yaşamış oldu. Ayrıca, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında İngiliz ekibi Liverpool'a da 4-0'lık bir skorla yenilmişti. Galatasaray, bu sonuçlarla birlikte camiada derin bir endişe yarattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.