Gaziantep'in kalbinde, Şehitkamil ilçesi 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde öğle saatlerinde yürekleri dağlayan bir trafik kazası yaşandı. V.Y. yönetimindeki 27 APT 186 plakalı otomobil, otoban istikametine doğru ilerlerken, karşı yönden gelen ve kavşaktan sola dönüş yapmak isteyen S.G. idaresindeki 59 AEY 836 plakalı tıra arkadan büyük bir şiddetle çarptı.

ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan 34 yaşındaki Ayşe Demirbaş, olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazada, biri ağır olmak üzere toplamda dört kişi de yaralanarak acı içinde kıvrandı. Çevredekilerin anında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine hızla sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahaleleri yetersiz kaldı, Demirbaş'ın hayatını kaybettiği teyit edildi. Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi, olay yeri incelemelerinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

SORUŞTURMA BAŞLADI
Bu trajik kazanın ardından, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenlerine dair detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Gaziantep'te yaşanan bu acı olay, trafik kurallarına uyulmasının hayati önemini bir kez daha gözler önüne serdi.








