Gençlerbirliği, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sıkı tutuyor

SPOR Yayınlanma : 16 Nisan 2026 20:37 Düzenleme : 16 Nisan 2026 20:37
Gençlerbirliği, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sıkı tutuyor
Gençlerbirliği, Galatasaray ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Volkan Demirel, takımın motivasyonunun yüksek olduğunu belirtti.
Gençlerbirliği, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sıkı tutuyor

Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Volkan Demirel, futbolcular Ricardo Velho ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sıkı tutuyor 1

VOLKAN DEMİREL: HER ŞEYDEN MEMNUNUM

Demirel, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, "Önemli bir hafta. Rakipten bağımsız olarak bunu söyleyebilirim. Biz kendi ihtiyacımız olanla ilgiliyiz. Bu nedenle her maç olduğu gibi bu maça da en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Takım olarak her şeyden memnunum. Çalışıyoruz, arzumuz var. Evet, puan alamadık ve gol atamadık, ancak bu demek değil ki bu hafta güzel bir skorla ayrılmayacağız. Bizim sadece bir gol, bir skor, bir galibiyet ihtiyacımız var. Bir puan bile bizi çok daha iyi yerlere getirecektir." diye konuştu.

Gençlerbirliği, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sıkı tutuyor 2

ONYEKURU'NUN DURUMU AÇIKLANDI

Demirel, kadro dışı bırakılan Onyekuru'nun durumunu da ele aldı. Onyekuru'nun performansından memnun olmadığını belirten Demirel, "Buradaki bütün oyuncuların sözleşmelerini okuyorum. Şu anki profesyonel bir oyuncuyu bu şekilde kadro dışı bırakamazsınız. Performansından memnun değiliz. Onyekuru bizim oyuncumuz, bir sene daha mukavelesi var." dedi. Ayrıca, Galatasaray'a karşı hazırlıklarını tamamladıklarını ve takım olarak iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını vurguladı.

Gençlerbirliği, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sıkı tutuyor 3

VELHO: 3 PUAN İÇİN SAHADA OLACAĞIZ

Futbolcu Ricardo Velho, "Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Evimizde oynuyoruz. 3 puan almak için bu maça çıkacağız. Bütün hafta boyunca çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Herkes bu maçta kendini göstermeye çalışacak ve sezon sonunda da kümede kalma hedefimiz var. Büyük takımlara karşı oynadığınızda ekstra bir motivasyon her oyuncuda oluyor." şeklinde konuştu. Öte yandan, Onyekuru'nun takımdan ayrı antrenman yaptığı bilgisi de paylaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.