Gençlerbirliği'nden yıldız transfer bombaları: Emre Mor ve Cenk Tosun için resmi adımlar atıldı!

SPOR Yayınlanma : 27 Kasım 2025 15:12 Düzenleme : 27 Kasım 2025 15:12
Gençlerbirliği'nden yıldız transfer bombaları: Emre Mor ve Cenk Tosun için resmi adımlar atıldı!
Gençlerbirliği Başkanı Mehmet Kaya, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'den Emre Mor ve Cenk Tosun ile görüştüklerini açıkladı. Ayrıca, yönetim kurulu üyelerinden yaklaşık 400 milyon liralık bağış toplandığını belirtti.

Gençlerbirliği Başkanı Mehmet Kaya, heyecan verici açıklamalarda bulunarak, devre arası transfer dönemi için Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Emre Mor ve Cenk Tosun ile temas halinde olduklarını duyurdu. Bu transferler, kulübün önümüzdeki dönemdeki hedeflerine ulaşmasındaki kilit rolü oynaması bekleniyor.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ DOĞRULANDI

Başkan Kaya, yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek hem kongre sürecine dair değerlendirmelerde bulundu hem de kulübün transfer politikası hakkında önemli bilgiler paylaştı. Kaya, Fenerbahçe'den Emre Mor ve Cenk Tosun'un yanı sıra Galatasaray'dan da bir oyuncu ile görüştüklerini ve yabancı oyuncu transferlerinin de gündemlerinde olduğunu belirtti. Bu hamleler, Gençlerbirliği'nin kadrosunu güçlendirme ve rekabetçi bir takım oluşturma isteğini net bir şekilde ortaya koyuyor.

MALİ GÜÇLENDİRME VE BAĞIŞLAR

Başkan Kaya, seçim öncesinde yaptığı açıklamada, yeni ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin yaklaşık 400 milyon liralık bir finansal katkı sağladığını ve bu miktarın taahhütlerle alındığını vurguladı. Bu durumun, kulübün mali sağlığını iyileştirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu ve geçmişte yaşanan olumsuzlukların tekrarlanmaması adına şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade etti. Kaya, bu katkıların bağış olarak kulüp kasasına gireceğini ve herhangi bir borç niteliği taşımadığını özellikle belirtti. Hatta bu açıklamaların yapıldığı gün bile bazı kişilerin kulübe katkı sağladığını ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.