Giresun'da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

ÇEVRE Yayınlanma : 19 Aralık 2025 08:25 Düzenleme : 19 Aralık 2025 08:25
Giresun'da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Giresun'da kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşlar, Yavuzkemal Belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Giresun'un yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı, yaylada aracıyla mahsur kalan vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu. Yavuzkemal Belediye ekipleri, bu vatandaşların yardımına koşarak hızlı bir müdahalede bulundu.

Kurtarma operasyonu başladı

Kulakkaya Yaylası ile Bektaş Yaylası arasındaki Kazankaya Boğaz Oba mevkisinde meydana gelen olayda, Naci Akın isimli bir vatandaş, eşi ve yeğeniyle birlikte seyir halindeyken yoğun kar nedeniyle otomobiliyle yolda mahsur kaldı. Akın, durumu telefonla Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal'a bildirerek yardım talebinde bulundu.

Başkan Önal'a teşekkür

İhbarın ardından hızlı bir şekilde harekete geçen belediye ekipleri, belediyeye ait iş makinesiyle olay yerine ulaştı. Ekipler, mahsur kalan aracı bulunduğu yerden çıkararak vatandaşın kurtulmasını sağladı. Kurtarma çalışmasının ardından Naci Akın, olay yerinden cep telefonu ile video paylaşarak Başkan Önal'a teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.