Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlkokulu, artistik cimnastik müsabakalarında elde ettiği başarılarla şehrin gururu oldu. Minik sporcular, sergiledikleri etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekerken, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, "Eğitimi ve sporu bir bütün olarak görüyoruz" diyerek öğrencileri ve öğretmenleri kutladı.

ŞAMPİYONADA BÜYÜK HEYECAN
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları tarafından düzenlenen Okullar Arası Minik A-B Kızlar-Erkekler Artistik Cimnastik Müsabakaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İl genelinden birçok okulun katıldığı bu zorlu şampiyonada, GKV Özel İlkokulu öğrencileri başarılı sonuçlarıyla göz doldurdu. Müsabakalarda hem erkekler hem de kızlar kategorisinde üst düzey bir performans sergileyen GKV’li minikler, kürsüde yer almayı başardı.

KÜRSÜDE GKV RÜZGARI ESTİ
GKV Özel İlkokulu Minik B Erkek Takımı, 2. olarak büyük bir başarı gösterirken, Minik B Kızlar Takımı ise 4. olarak kürsüdeki yerini aldı ve kupayı okul müzesine kazandırdı. Genel Müdür Fevzi Gürsel, başarıların arkasındaki köklü geleneği vurgulayarak, "Bu başarı; okulumuzun eğitim ve spor kültürünün, disiplinli çalışmanın ve sarsılmaz bir inancın eseridir" dedi. Ayrıca, tüm öğrencileri isim isim tebrik etti ve onların gelecekteki başarılarına dair umut dolu mesajlar verdi.







