Gölbaşı Belediyesi'nden Mogan Gölü'ne konforlu ulaşım için asfalt çalışması

GÜNDEM Yayınlanma : 03 Kasım 2025 18:12 Düzenleme : 03 Kasım 2025 18:12
Gölbaşı Belediyesi'nden Mogan Gölü'ne konforlu ulaşım için asfalt çalışması
Gölbaşı Belediyesi, Mogan Gölü'nü ilçe merkezine bağlayan caddede sıcak asfalt serimi yaparak ulaşımı konforlu hale getirdi.

Gölbaşı’nda, Mogan Gölü’nü ilçe merkezine bağlayan Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi'nde sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

BELEDİYELER ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ

Bu çalışma, Gölbaşı Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çabasıyla yapıldı. Çalışmalar kapsamında, cadde üzerinde uzun yıllar boyunca bozuk durumda olan eski asfalt tamamen kazındı ve yerine yeni sıcak asfalt serimi yapıldı. Ayrıca, caddenin zemininde de iyileştirme çalışmaları gerçekleştirilerek, yeni asfaltın uzun ömürlü ve konforlu bir sürüş sağlaması hedefleniyor.

BAŞKAN ODABAŞI'NDAN AÇIKLAMALAR

Caddenin bozuk yapısı nedeniyle sürücüler ve esnaf tarafından gelen eleştirileri yanıtlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçim döneminde bölge esnafına verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Odabaşı, “Gölbaşı, turizm kentine dönüşsün istiyoruz. Bu hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi. Ayrıca, asfalt çalışmaları için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve göl temizliği için DSİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.